DEELNEMEN

Via deze pagina kan je je inschrijven voor één of meerdere makersmarkten van Marktistiek vzw. Je dient daarvoor een aantal stappen te doorlopen, die we hier al even aan je uitleggen. Voor meer informatie verwijzen we je ook alvast door naar onze FAQ pagina waar je meer info vindt.


Deel 1 - inschrijven als standhouder

Je vult de inschrijvingsgegevens in, en, heel belangrijk, verzend deze met de knop 'inschrijven' onderaan het formulier deel 1.

Deze gegevens gebruiken we enkel voor je daadwerkelijke inschrijving, communicatie rond de markt(en), en eventuele facturatie. 


Deel 2 - betaling

In deel 2 kan je je inschrijving bevestigen door je gekozen markten te betalen. Dit kan via de webshop (credit card of debet card). Zorg dat je deel 1 correct hebt doorgestuurd anders hebben wij geen link tussen jouw inschrijving en je betaling.


In het kort

  • Wij ontvangen deel 1 en 2 van jouw inschrijving : dan ontvang jij van ons de bevestiging dat we alle info en betaling hebben ontvangen, en dit binnen de 24u. Dit is in de meeste gevallen ook meteen je bevestiging van deelname, behalve als je van ons een 2e mail krijgt. Ontvang je geen enkele mail dan is er iets fout gelopen bij je inschrijving en hebben wij niet alle gegevens. Contacteer ons dan even op info@marktistiek.be om te kijken waar het fout is gelopen, en het recht te zetten.
  • Krijg je een tweede mail waarin we je inschrijving helaas niet aanvaarden dan kan dat aan verschillende redenen liggen. Dat leggen we je uiteraard uit in die mail, en je krijgt dan natuurlijk ook meteen je inschrijvingsgeld integraal teruggestort.
  • Je standplaats is 3 lopende m, en kost € 35. Je mag een partytent (afmeting 3x3m) meebrengen of een parasol als je dat wil. 
  • Een tafel van 2m is inbegrepen in de prijs. Tenten en stoelen worden niet door ons aangeleverd, tenzij we dat anders vermelden in een specifieke markt. 
  • LET OP: voor de markt van 19 mei op de Groenplaats zijn er geen tafels meer beschikbaar.
  • Een standplaats wordt later toebedeeld, vermits we vaak tot net voor de markt nog nieuwe inschrijvingen ontvangen. We proberen, naast een goede voorbereiding, ook in te spelen op last minute situaties, om de markt zo optimaal mogelijk op te bouwen. Om die reden geven we geen standplaatsen door op voorhand.
  • Annulatievoorwaarden vind je terug op onze FAQ pagina.1 - INSCHRIJVEN ALS STANDHOUDER

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
zondag, 19 mei 2024 - Groenplaats, Antwerpen (geen tafels meer beschikbaar)
 
 
 

Stuur je gegevens door via de knop 'inschrijven' en ga daarna door naar deel 2 (zie onder) voor je betaling

2 - BETALING

Heb je bovenstaande formulier ingevuld en doorgestuurd dan kan je hier verder voor de betaling.

Zowel creditcard gebruikers als betalers via bancontact kunnen terecht op onze betaalapp.

Let op, je inschrijving is compleet als we beide luiken van je inschrijving hebben ontvangen.