WIE ZIJN WIJ ?

Ben je nieuw bij Marktistiek, dan vraag je je ongetwijfeld af wie Steven en Gert zijn. Daarom stellen we onszelf graag even aan je voor.STEVEN DE JAEGER

Steven is een Antwerpenaar, juweelontwerper en ook nog eens de oprichter van Antwerps Talent.

Hij ontwerpt zelf juwelen en kronen, voor zijn eigen winkel, maar werkt daarbij ook in opdracht. Het zijn één voor één unieke werken. 

Alsof dat niet genoeg was richtte Steven in 2021 Antwerps Talent op. In zijn pand aan de Oude Beurs vind je een groot assortiment aan keramiek, juwelen, illustraties, schilderijen, fotografie, en nog veel meer, terug. Zo biedt hij een platform voor heel wat lokale ontwerpers, iets wat je ook meteen terug ziet in Marktistiek.

Zelf verwoordt hij het op deze manier: "Het leukste aan mijn werk? Het ontwerpproces met de klant, het samenbrengen van creatieve mensen, niet stilzitten en leven"

Samenwerken met Gert en Marktistiek in het leven roepen is ook weer een nieuwe uitdaging die creativiteit en artistieke vrijheid een duwtje in de rug geven.


Neem een kijkje op de webpagina's van Steven :

www.stevendejaeger.be

www.antwerpstalent.be

GERT PAENEN

Gert is een Antwerpse illustrator, en fotograaf die 2 jaar geleden zijn eigen galerijtje 'Galerie Frits' opende in de Sint Pieterstraat, achter de Antwerpse kathedraal. Zijn werk is vaak speels en kleurrijk, en doorspekt met humor. Zo ontwierp Gert vorig jaar de kaartenreeks 'tante Colette' waarbij het lokale dialect in de kijker werd gezet. Zowel zijn tijd in Antwerpen als zijn tijd in Frankrijk vindt je als inspiratiebron terug in de steeds groeiende collectie kaarten en artprints die hij aanbiedt.

Gert weet als geen ander dat je als kleine, lokale creatieve ondernemer soms wat ondersteuning kan gebruiken. Daarom richtte hij samen met Steven Marktistiek op. Niet alleen die steun is daarbij een aandachtspunt, hij wil mensen ook graag verbinden, want "we leven nu eenmaal niet op een eiland". 


Neem een kijkje op de webpagina's van Gert :

www.galerie-frits.com

www.fabriquebakelite.be