DEELNEMEN

Je wilt graag deelnemen aan een of meerdere Marktistiek makersmarkten. Je kan je hiervoor aanmelden met het onderstaande formulier. We hebben al een heleboel informatie voor standhouders gebundeld in onze FAQ, lees deze dus zeker door. De prijs van een standplaats (3 lopende meter), bedraagt € 35,00. 


Hoe verloopt je inschrijving?

  • Je stuurt ons het onderstaande formulier door. Zorg dat je alle relevante informatie invult zo kunnen wij meteen aan de slag. We krijgen heel wat formulieren doorgestuurd, waardoor niet-correcte of onvolledig ingevulde formulieren niet of later zullen worden verwerkt. LET OP : Wanneer je het ingevulde formulier verzend krijg je enkel onderaan dit formulier een bevestiging. Zo weet je of het goed bij ons is aangekomen.
  • Aan de hand van de info die jij doorstuurt bekijken wij of je product / werk een match is voor de makersmarkt, en of er in jouw categorie voor de specifieke markt nog geen overaanbod is. Op deze manier houden we onze markten gevarieerd, en blijven we trouw aan het concept 'zelfgemaakt / zelfontworpen'. We hebben geen toelating om eet- of dranktenten toe te laten met consumptie ter plaatse, hiervoor werken we samen met de lokale horeca.
  • Wanneer je deelname werd goedgekeurd krijg je van ons een mail met de betalingsgegevens. Je bent dan nog niet ingeschreven, maar hebt een optie op een standplaats. Van zodra je betaling binnen is bij ons is je inschrijving bevestigd en je standplaats gereserveerd. Haast en spoed is zelden goed maar in dit geval geldt wel, wie eerst betaalt, heeft een plek. 
  • We bevestigen je inschrijving na betaling. Een standplaats wordt later toebedeeld, aan de hand van alle deelnemers en alle producten. Je mag een voorkeur van standplaats doorgeven via het formulier. Hier houden we rekening mee, binnen de mogelijkheden. Het is dus geen garantie dat je plek ook daar zal zijn.
  • Annulatievoorwaarden en meer info over standplaatsen vind je terug in onze Veelgestelde vragen. 


De informatie die we vragen wordt uiteraard enkel gebruikt voor de communicatie van en over de markten, en voor eventuele facturatie.INSCHRIJVEN ALS STANDHOUDER

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
zondag, 10 juli 2022 - Vleeshuissite - 3 lopende m aan € 35
zondag, 28 augustus 2022 - Vleeshuissite - 3 lopende m aan € 35
 
ik bestel 1 tafel van 2m
ik bestel 1 tafel van 1m
ik bestel 2 tafels van 1m
ik breng eigen materiaal mee
 
ik breng een tent mee (max 3m x 3m)
ik breng een parasol mee
ik voorzie geen overkapping
 
 
Ik heb de info op de FAQ pagina gelezen en ga akkoord met de standhouders info.